RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Glad Østenstad scoret

Foto: Adrian Dennis (EPA/Scanpix)
Sist oppdatert:
Egil Østenstad fikk sitt gjennombrudd i Rangers-drakta da han tirsdag kveld la opp til fire første målene og scoret det siste i 6-0-seieren over Forfar. - Jeg er glad for at Egil endelig lyktes, sier manager Alex McLeish.

Det var ikke all verdens motstand Rangers fikk da 2. divisjonsklubben kom på besøk i ligacupkamp, men Østenstad imponerte likevel ved å være involvert i det meste hjemmelaget skapte av sjanser.

Han innledet med et skudd høyt over på en god sjanse, men etter det gjorde han mye riktig. I det 14. minutt spilte han Christian Nerlinger gjennom, og tyskeren scoret.

Hat-trick av Nerlinger
Sju minutter senere spilte Nuno Capucho vegg med Østenstad og sentret til Peter Løvenkrands som doblet ledelsen. Fire minutter ut i 2. omgang måtte keeper gi retur på Østenstads skudd, og Capucho scoret på returen.

Fire nye minutter senere flikket Østenstad til Nerlinger som scoret igjen.

Nerlinger fullførte sitt hat trick uten hjelp av Østenstad, før nordmannen endelig traff blink et kvarter før slutt. Fernando Ricksens innlegg ble headet av Løvenkrands, og Østenstad fullførte.

- Jeg er glad Egil lyktes med å score. Det så lenge ut til at det ikke skulle være hans kveld foran kassa, sier manager Alex McLeish til klubbens hjemmeside.

Om den tidligere Viking-spilleren får beholde plassen på laget i helgens seriekamp, gjenstår å se. Da kommer nemlig de skadede spisskonkurrentene Michael Mols og Shota Arveladze tilbake i troppen.

Henning Berg satt ifølge NTB på benken hele kampen for Rangers, som er klar for kvartfinale i ligacupen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere