RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Gleder meg til å møte Brann-fansen

Sist oppdatert:
Det er ingenting Armann Bjørnsson gleder seg mer enn til gjensynet med Brann-fansen.

Sist Armann Bjørnsson var her, i 2002, gjorde han seg markert i Brann-trøyen ved å nette tre ganger på sju seriekamper som spiss. Han var på den tiden fire år yngre og på U21-landslaget til Island. Inntrykkene fra Bergen sitter uansett godt igjen.

- Utrolige supportere
- Jeg husker at det var utrolige supportere på stadion. De var helt fantastisk. Det er ingenting som kommer til å glede meg mer enn å se dem igjen. Publikum er definitivt det jeg husker best fra Bergen, det blir gøy å komme tilbake, sier Armann Bjørnsson til iBergen.no.

Etter litt frem og tilbake er det omsider klart for Stadion-retur for Bjørnsson. Han skal først gjøre unna en siste seriekamp for sin islandske klubb Hafnarfjördur, så blir det muligens debut i bortekampen mot Stabæk 11. september - før det omsider er duket for et gjensyn med Brann-fansen i hjemmemøtet mot Sandefjord 17. september.

Hard konkurranse
- I norsk fotball er det ingenting som er som å spille på Stadion. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å vise at jeg er god nok til i hvert fall å få spille, men det blir ikke lett. Brann er et godt lag med mange gode spillere. Spesielt i forsvar, sier Bjørnsson, som før han tenker mer på Brann og Bergen vil gjøre sine plikter for sin nåværende klubb.

Bjørnsson er godt fornøyd med avtalen han fikk med Brann, noe som gjorde det enkelt å bestemme seg for å takke ja. Forhandlingene begynte i dag, og var unnagjort etter kort tid. I formiddag undertegnet han kontrakten som binder ham til Brann. Bjørnsson vet at han får tøff konkurranse av to islendinger, men selv satser han ikke på å være benkevarmer.

Får Teitur-ros
- Det blir ikke enkelt å få plass på laget, men jeg skal gjøre mitt aller beste. Men de (Olafur Bjarnason og Krisjan Sigurdsson) skal få merke at jeg er der, proklamerer Bjørnsson.

25-åringen, som debuterte for Island forrige uke, har tidligere fått rosende omtale av tidligere Brann-trener Teitur Thordarsson, som nå er trener for KR Reykjarvik.

- Etter at han ble omskolert til midtstopper er han blitt en mer voksen fotballspiller. Han er en av de beste spillerne i den islandske ligaen, sa Teitur Thordarson til iBergen.no forrige uke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere