RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Gleder meg virkelig til Thor kommer

(AP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Ryder Hesjedal ser frem til å få den norske verdensmesteren som lagkamerat.

Ryder Hesjedal har i 2010 hatt en helt fantastisk sesong. 29-åringen fra Victoria i British Columbia ble bare slått av Phillipe Gilbert i Amstel Gold Race og ble til slutt nummer syv i Tour de France.

Mannen fra Canada ser frem til å skulle kjøre på lag med Thor Hushovd neste sesong.

- Å ha verdensmesteren på laget er kjempeviktig og noe som vil løfte laget enda høyere. Jeg gleder meg veldig til Thors ankomst, forteller Hesjedal til velonews.com.

Både Hushovd og Hesjedal vil være viktige brikker i Garmin-Cervélos Tour de France-lag.

Thor Hushovd har uttalt at Tyler Farrar får gå for den grønne trøya, men det er også to kandidater til den gule i Garmin-laget.

Den rutinerte duoen Ryder Hesjedal og Christian Vande Velde er ryttere som har vært blant de ti beste i sammendraget i Tour de France. Hesjedal mener det bare er en fordel.

- Det er alltid en fordel. Laget har tro på meg og mine ferdigheter. Jo sterke man er som lag, jo bedre. Vi vil ankomme i toppform begge to. Det er sånn det alltid er på dette laget, vi har alltid hatt mange muligheter, sier Hesjedal.

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere