RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Karim Jaafar (AFP)

- Glem denne karen, Drillo

Sist oppdatert:
Portugisisk stjerne trekker seg fra landslaget før kampen mot Norge.

4. juni er Portugal motstander i det som kommer til å bli en svært så viktig EM-kvalifiseringskamp på den iberiske halvøy.

Da slipper landslagssjef Egil «Drillo» Olsen å bekymre seg for portugisernes meritterte midtbanespiller Tiago Mendes.

I et brev til det portugisiske fotballforbundet forklarer Atlético Madrid-spilleren (på lån fra Juventus) at han trekker seg fra videre landslagsspill av personlige årsaker, meldte det portugisiske fotballforbundet på mandag.

- Tiagos talent bidro til noen av de beste tidene noensinne for landslaget, svarer Portugals fotballpresident Gilberto Madail.

- Jeg tror han fortsatt har mye å gi til fotballen, så jeg beklager beslutningen hans, men respekterer avgjørelsen, sier presidenten.

Tiago Mendes var innom Chelsea i 2005-sesongen, og fikk med seg 34 kamper for engelskmennene før karrieren fortsatte i Lyon. Spilleren er for tiden utlånt til Atlético Madrid fra Juventus, som han kom til i 2007.

Mendes var delaktig under Portugals kamper under fjorårets VM i Sør-Afrika, og scoret to av målene i 7-0-seieren over Nord-Korea.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere