*Nettavisen* Sport.

- Glem Gattuso, Ferguson!

Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/Vincenzo PINTO

Milan-sjef Adriano Galliani sier at Sir Alex Ferguson bare kan glemme planene om å kjøpe Ivan Gennaro Gattuso.

19.01.06 14:42

Manchester Uniteds manager har lenge jaktet på Roy Keanes erstatter i den defensive ankerrollen på midtbanen.

Flere italienske og engelske medier meldte tidligere denne uken at Ferguson går med planer om å legge inn et bud på AC Milans midtbanestrateg Ivan Gennaro Gattuso.

Ferguson skal til og med ha åpnet for å la toppscorer Ruud van Nistelrooy gå motsatt vei som en del av overgangsavtalen for å sikre seg den italienske landslagstjernens tjenester.

Men AC Milan benekter at Ivan Gennaro Gattuso kan ende opp i Manchester United.

- Gattuso til Manchester United? Glem det, sa Milan-sjef Adriano Galliani da han torsdag ble konfrontert med overgangsspekulasjonene.

- Det er kun fantasi, mente San Siro-bossen.

Gattuso har tidligere et opphold i britisk fotball bak seg. 27-åringen var innom Rangers på slutten av 1990-tallet og viste der at spillerstilen hans passer utmerket inn i britisk fotball.

Men Gattuso sa nylig at han ville avslutte karrieren i Italia og Milan har hele tiden signalisert at midtbanestjernen ikke er til salgs. Serie A-klubben ser på Gattuso som en av nøkkelspillerne i stallen.

Dermed kan Ferguson komme til å forsøke å sikre seg andrevalget på ønskelisten. Ifølge Sky Sports har United-manageren lenge ønsket seg John Carews lagkamerat i Lyon, midtbaneankeret Mahamadou Diarra.

Diarra har tidligere gitt uttrykk for at en overgang til Manchester United frister - men også Arsenals manager Arsene Wenger skal ha Lyon-spilleren på ønskelisten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag