RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Glem Joaquin, glem Defoe

Sist oppdatert:
Chelseas manager Jose Mourinho kan likevel komme til å handle når overgangsvinduet åpner igjen i januar. Det avgjør Scott Parker.

Mourinho har utelukket noen storhandel, slik Chelsea etter Roman Abramovitsjs inntreden har fått for vane å gjøre, men Mourinho kan likevel komme til å handle en spiller eller to i januar. Alt avhenger av hvor alvorlig fotskaden til Scott Parker er. Midtbanespilleren kan være ute til mars.

- Jeg trenger ikke toppspillere, og jeg vet ikke hvor jeg skulle ha hentet bedre midtbanespillere enn de vi allerede har. Vi trenger imidlertid en som kan stabilisere midtbanen. Glem Joaquin, glem Jermain Defoe, glem store navn, sier Mourinho til BBC Sport.

Parker kan komme til å trenge operasjon på foten sin. De to neste månedene vil bli eksepsjonelt travle for Chelsea, som fortsatt er igjen i samtlige cuper, i tillegg til at de leder Premier League komfortabelt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere