RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Erlend Aas / NTB scanpix

- God sjanse til å slå England

Anders Konradsen er offensiv før EM-duellen mot England.

TEL AVIV (NTB): - Vi kjenner dem godt, og jeg mener helt ærlig at vi har en god sjanse til tre poeng, sier Anders Ågnes Konradsen foran EM-duellen mot England.

Norges U21-landslag innledet med 2-2 mot Israel onsdag. England åpnet med 0-1-tap mot Italia. I EM-kvalifiseringen tapte Norge knepent 1-2 og 0-1 mot engelskmennene.

- Vi møtte dem to ganger i kvaliken, og i begge kampene burde vi fått med oss noe. I store perioder var vi helt på høyde med England, sier Konradsen til NTB.

Rennes-proffen var tre ganger nær scoring i åpningskampen mot Israel. En heading gikk like over. To avslutninger havnet i aluminiumen.

- Litt blandede følelser. Vi skal være veldig glad for at det ble ett poeng slik kampen utviklet seg. Vi viste styrke da vi kom tilbake. Samtidig er vi skuffet. For i store deler av kampen viste vi at vi er et mye bedre lag enn dem. Vi skapte mange sjanser, og jeg hadde to-tre gode muligheter selv. Hadde vi vært mer effektive, hadde vi nok kommet bedre ut av det, sier Konradsen.

En polsk dommer var nær å ødelegge hele det norske EM-håpet. En feilaktig corner resulterte i et billig straffespark og mål. Senere ble Vegar Eggen Hedenstad strengt vist ut.

- Kampen endret seg med det røde kortet. Likevel gjorde vi mye veldig bra med ti mann og berget ett poeng, sier Konradsen.

Som de andre norske var han lite imponert over dommeren.

- Det var bittert. Det var aldri corner, og straffesparket så billig ut. Litt snytt føler jeg meg. Vi hadde god kontroll før utvisningen, sier den tidligere Strømsgodset-spilleren.

England (lørdag) og Italia (tirsdag) er Norges gjenstående kamper i gruppespillet. Italia tok kommandoen i gruppen med seieren mot England. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere