*Nettavisen* Sport.

- Godset-gull? Hvorfor ikke

Foto: Junge, Heiko (Scanpix)

- De har jo klart det før, sier Fredrik Winsnes.

27.09.10 14:41

STRØMSGODSET-ROSENBORG 1-1:

MARIENLYST STADION (Nettavisen):

Mattias Andersson ble verbalt lynsjet av Strømsgodset-fansen da han vendte tilbake til Drammen med sitt Odd i cupsemifinalen onsdag.

Men Fredrik Winsnes er noe annet.

Noe helt annet.

Hjemmefansen ga nemlig stående applaus da Winsnes kom innpå for Rosenborg en halvtime før slutt søndag.

34-åringen lot seg imponere av både fansen og hjemmelaget.

- Vil utvikle seg i riktig retning
Etterpå utelukket han heller ikke at trener Ronny Deilas drøm om seriegull innen kalenderen bikker over i 2013, kan bli en realitet.

Les saken: - Kan ta gull i løpet av to år

- Jeg tror kontinuitet blir et stikkord. Det kan man se på de fleste som hevder seg i Tippeligaen. Så hvis Strømsgodset klarer å beholde spillerne så vil det hele utvikle seg i riktig retning. Det er ingen grunn til at det ikke skal gjøre det.

- Så blir det et helt annet spørsmål om det holder til seriegull. Det krever 30 toppkamper i løpet av sesongen. Man skal ikke ha mange feilskjær før seriegullet ryker, og akkurat det med stabilitet har jo vært en av klubbens aller største utfordringer de siste årene, sier Winsnes.

- Det har man også merket på omgivelsene. Det er egentlig blitt forventet at laget taper igjen når de har vunnet en kamp,

Rosenborg-spilleren har imidlertid, akkurat som omgivelsene, sett en endring i løpet av 2010-sesongen.

- Og de klarte jo gull med en gjeng lokale gutter på 70-tallet. Hvorfor skal de ikke klare det igjen nå? I så fall må de fortsette som i år, få enda mer stabilitet, ta poeng på dårlige dager og i alle fall få betalt når de spiller godt, sier Winsnes.

- Imponerende snuoperasjon
Han er uansett imponert.

- Jeg synes de har kommet langt allerede. Tenkt tilbake til fjoråret og de økonomiske problemene. Da var det en del problemer og veldig pessimisme. Det at de nå snuser på medalje er derfor intet mindre enn imponerende. Så ja, seriegull? Hvorfor ikke ...

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag