RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Godset på topp!

Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
Sist oppdatert:
Strømsgodset-tilhengerne sang for full hals da klubben inntok tabelltoppen med ny hjemmeseier.

STRØMSGODSET - FREDRIKSTAD 1-0:

Triumfen over Fredrikstad lørdag var den femte av seks mulige på hjemmebane denne sesongen for drammenslaget. Kun topprival Tromsø har maktet å få med seg poeng fra Marienlyst så langt i 2011.

Selv om Ronny Deilas utvalgte ikke imponerte stort mot gjestene fra plankebyen gjorde hjemmelaget nok til å vippe en ny jevnspilt kamp i sin favør.

Etter relativt kjedelige første 45 minutter så faktisk Fredrikstad ut til å være det farligste laget de første minuttene etter hvilen.

Men selv om gjestene virket pigge, manglet skarpheten foran mål som ville gjort dem virkelig truende for Godset-keeper Adam Larsen Kwarasey.

I stedet var det Strømsgodset og Jo Inge Berget som fikk den første virkelig store sjansen. Den tidligere Lyn-spissen, som fortsatt tilhører mesterligaklare Udinese, klarte imidlertid ikke å overliste Lasse Staw.

Mål ble det første da Anders Konradsen dukket opp på en retur etter corner. Vertene valgte å slå en kort variant fra hjørneflagget, før Glenn Andersen mottok ballen i feltet. Midtstopperen headet ballen i tverrliggeren før tidligere Bodø/Glimt-spiller Konradsen satte inn ballen med et saksespark.

Tromsø kan ta tilbake førsteplassen i Tippeligaen med hjemmeseier over Brann søndag.

Nettavisen kommer tilbake med mer!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere