*Nettavisen* Sport.

- Godt å være tilbake

Foto: Anders Wiklund (Scanpix)

ASPMYRA (TV 2 Nettavisen): For første gang etter overgangen til Aafk startet Karl Oskar Fjørtoft en seriekamp. – Jeg er godt fornøyd, sier Fjørtoft.

23.05.05 07:30

BODØ/GLIMT-AALESUND 0-0: Mot Bodø/Glimt startet Fjørtoft sentralt på midtbanen sammen med Trond Fredriksen. Selv om lite annet gledet, var Aalesund godt fornøyd med å ha Fjørtoft tilbake fra start igjen.

HER KAN DU SE MÅLENE

- Jeg er veldig godt fornøyd med Karl Oskar i dag. Samtidig skal vi ikke glemme at han har vært lenge ute, så vi forsøker å ta det litt gradvis med han. Vi ønsker jo å ha glede av han lenge, sier Aalesund-trener Ivar Morten Normark til TV 2 Nettavisen.

Han valgte å ta ut Fjørtoft etter én omgang på Aspmyra. Fjørtoft selv skjønte ikke helt hvorfor han ble tatt av banen, men er fornøyd med egen og lagets innsats den omgangen han fikk spille.

- Jeg er godt fornøyd med min første seriekamp fra start. Vi tør å holde på ballen å forsøke å spille fotball, selv om det er vanskelig under de rådende forhold.

- Så Bodø/Glimt burde, i likhet med Aalesund, legge kunstgress?

- Det mener jeg så absolutt. Jeg tror det vil være bra for fotballen i Norge. Det er vanskelig å spille når banene er så dårlige som dette. Kampene blir preget av mye dueller, og det blir lite finspill, sier han.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag