*Nettavisen* Sport.

- Gøy med priser

Foto: www.betfair.com

Pokerdronningen Annette Obrestad er nominert til fire nye priser.

Den 19 år gamle jenta fra Sandnes tok internasjonal poker med storm i 2007. Hun ble tidenes yngste verdensmester og imponerte også på European Poker Tour (EPT).

I desember ble hun kåret til årets beste turneringsspiller i Europa. Nå er hun nominert i fire av fem kategorier når PokerStars i samarbeid med Norsk Pokermagasin, danske Ace Magazine og svenske Poker Magazine skal hedre Skandinavias beste spillere.

Drømmer om storeslem
- Det er gøy. Jeg tar med meg det jeg kan få, sier Annette Obrestad til Nettavisen.

Hun er nominert i kategoriene beste livespiller, årets nykommer, beste turnering og årets kvinnelige spiller. Sistnevnte pris er hun storfavoritt til å få, men det vil ikke være noen overraskelse om hun vinner tre eller til og med fire priser.

Den sterkeste utfordreren i flere av kategoriene er trolig en annen nordmann, nemlig Trond Erik Eidsvig fra Ålesund. Han er nominert i tre kategorier. Prisene vil bli delt ut under et show ledet av Daniel Negreanu i København 18. februar.

- Jeg satser på at jeg får med meg litt mer enn en pris, sier Annette og ler.

Vanskelig å gjenta
Faktisk er det litt oppsiktsvekkende at hun ikke er nominert også i den femte kategorien; beste nettspiller. I starten av 2007 var Annette Obrestad nemlig rangert som verdens beste turneringsspiller på internett av pokerforumet PocketFives.com. I skrivende stund ligger hun på 25. plass - og på topp blant norske spillere.

- Er det mulig å gjøre det like bra i 2008 som i 2007?

- Jeg vet ikke. Det skal godt gjøres. Det er ikke bare å vinne en turnering, du skal ha litt flaks også, konstaterer Obrestad.

Denne uka deltar hun i EPT Dortmund, som starter tirsdag ettermiddag.

Fullstendig liste over alle de nominerte finner du her. Du kan stemme på din favoritt hos Norsk Pokermagasin.

Her kan du lese flere artikler i vårt pokermagasin!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag