RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Gratis og fantastisk god

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Hull-manager Phil Brown ville aldri byttet Geovanni med Robinho.

Hull – Manchester City 2-2:

Hull har overrasket stort i sin første sesong i Premier League. Manchester City skulle endelig ta steget opp fra ingenmannsland og bli et stabilt topplag med hjelp fra rike sjeiker.

Mens Phil Brown og Hull fikk sin brasilianer Geovanni gratis fra City i høst, måtte City ut med vanvittige summer for å kapre Robinho. Geovanni scoret 2-2-målet i søndagens kamp, mens Robinho ikke fikk hull på byllen.

- Jeg ville aldri byttet Geovanni med Robinho. Robinho er god han, men Geovanni var gratis og er også en fantastisk spiller, sier Brown om spilleren som aldri ble noen hit i City.

To feite brølere
Hvis City vil opp i det gode selskap må de ikke feire jul for tidlig. For det var nettopp det Tal Ben Haim så ut til å gjøre etter snaue kvarteret av førsteomgang.

Israeleren mottok en pasning fra stortalentet Micah Richards og ble presset av to Hull-spillere. Da forsøkte Ben Haim å spille ballen tilbake til keeper Joe Hart. Tilbakespillet ble altfor løst og Daniel Cousin kunne dytte ballen forbi Hart og gi Hull ledelsen 1-0.

- Vi kunne nok tatt alle poengene, sier Mark Hughes etter kampen og siktet nok til at slike tabber som Ben Haim hadde ikke skjer hos topplagene.

Men det var ikke bare City som hadde tatt julebordet rett før kampen. Det kunne se ut til at også Hull hadde gjort akkurat det samme. I alle fall så ikke Kamil Zayatte ut til å være helt på nett. Det var i det 38.minuttet at guineaneren bestemte seg for at også han ville være julenisse. I stedet for å la en ball gå inn til keeper, bestemte Zayatte seg for å ta den med seg.

Det gjorde han og tok den med seg rett i bena til Stephen Ireland. City-spilleren hadde få problemer med å overliste Boaz Myhill i Hull-målet. Dermed sto det 1-1.

Tomålsscorer Ireland
Ireland var ikke ferdig med det og rett før pause sørget den kortklipte midtbanespilleren for City-ledelse til pause. Ireland mottok en pasning og satte ballen i mål fra 15 meter. Det sto nå 2-1 til pause.

- Vi er fortsatt i prossessen med å skape dette laget. Det kommer til å være noen nedturer på veien, men jeg synes vi gjør en god kamp, sier Mark Hughes.

- Spiller vi slik mot topplagene, blir vi vanskelig å hanskes med, avslutter Hughes.

Det var derimot ikke slutt på flaksmålene i denne kampen. For det kom enda et etter pause. Hull fikk frispark i farlig posisjon i det 61.minutt. Brasilianeren Geovanni gjorde seg klar og forsøkte å skru den i vinkelen. Ballen traff muren, men ettersom Kasper Schmeichel, som var kommet inn for en skadet Hart, var på vei til det hjørnet Geovanni siktet på, gikk ballen via Vincent Kompany og i mål.

Resultatet sto seg til slutt og det ble ett poeng til hvert av lagene, selv om begge nok hadde håpet på mer

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere