RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Greit at dere buet

Sist oppdatert:
ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): All optimismen rundt Åge Hareides nye Norge, endte med buing etter skuffelsen hjemme mot Hviterussland. - Helt greit at folk pep, sier Hareide selv.

NORGE-HVITERUSSLAND 1-1: Bra fotball i 45 minutter. 5-0 i sjanser. Så passivt, sjansefattig og direkte kjedelig spill i mesteparten av andre omgang. Først etter hviterussernes utlikning, skapte Norge sjanser i 2. omgang.

- OK!
Publikum likte det ikke. Først pep de rett etter utlikningen. Så buet de da dommeren blåste av.

- Det er helt OK, det. Vi kan ikke forvente noe annet. Men det hadde nok vært litt annerledes om vi hadde vunnet 1-0. Men sånn er fotball. Det var uansett fantastisk med så mye folk til stede, sier landslagssjef Åge Hareide.

25.272 tilskuere så kampen.

- Det er høye forventninger, og folk betaler ganske mye for å se oss. Da har de lov til å reagere, legger Thomas Myhre til overfor TV 2 Nettavisen.

- Vi ligger tre poeng bak skjema, men vi kan vinne de neste åtte kampene. Og da går vi helt sikkert til VM, legger han til.

- Kan takke oss selv
Ingen av spillerne TV 2 Nettavisen snakket med var skuffet over publikums reaksjon.

- 2. omgangen var jo elendig, og dette er resultatorientert. Hadde vi vunnet 2-1, eller 3-0 hadde de ikke pepet, sier kaptein Martin Andresen.

Hvordan er Åge Hareide som landslagstrener?
Svært god
God
Middels
Dårlig
Svært dårlig
Bryr meg ikke

Se resultat
- Dette var surt, men vi kan takke oss selv. 2. omgang var rett og slett dårlig. Vi var ikke aggressive, klinket bare ballen langt, og det må vi spillerne tåle kritikk for. Vi var rett og slett sløve, tillegger Vidar Riseth.

- Ikke tvil
John Arne Riise var like skuffet som alle andre, men mener ikke at det er noen grunn til å tvile på det norske laget. Til tross for at målet var fire poeng etter to kamper, og Norge bare står med ett.

- Totalinntrykket ble ødelagt etter 2. omgangen i dag, og det er skuffende med bare ett poeng. Publikum hadde en grunn til å pipe. Vi presterte ikke. Men det er ingen grunn til å tvile. Vi har bare tapt én av de siste ti kampene, sier Liverpool-stjernen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere