RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Grindheim bør gå til Viking

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Hallvar Thoresen mener Christian Grindheim vil ha best av å gå til Viking.

U21-landslagstreneren mener spill for FKH i 2. divisjon vil være ødeleggende for Grindheims karriere og utvikling. FKH vil gjerne beholde juvelen.

Foreløpig er det stor avstand i forhandlingene klubbene imellom. Viking mener Grindheim er overpriset. Thoresen håper nå at ikke FKH ødelegger for en overgang.

- Christian Grindheim og Jan Kjell Larsen går nå inn i sitt andre år på U21. Da er det hovedsakelig eliteseriespillere som er med, bare unntaksvis spillere fra 1. divisjon. Jeg kan ikke huske sist det var en fra 2. divisjon på U21. Det har i hvert fall ikke vært i min tid, sier Thoresen til Haugesunds Avis.

Han tror Viking er det riktige valget for Grindheim nå.

- Det virker som de satser på yngre spillere. Dessuten har klubben skikkelig fotballkultur. Geir Lunde, som er min assistenttrener på U21, er spillerutvikler. Det er positivt for Christian og utviklingen hans, sier U21-landslagstreneren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere