RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Grindheim må bli VIF-kaptein

Sist oppdatert:
Tom Henning Hovi klar på hvem etterfølgeren bør bli.

(iOslo.no): Etter at Tom Henning Hovi la opp som fotballspiller etter forrige sesong er det usikkert hvem som overtar kapteinsbindet. Trioen Petter Myhre (hovedtrener), Harald Aabrekk (assistenttrener) og Gjermund Østby (keepertrener) skal etter hvert komme frem til hvem som skal lede troppene ute på banen, men foreløpig er de tyst om hvem det blir. Hovi er imidlertid klar på hvem bør bære kapteinsarven.

- Beste valget
- Vålerenga bør velge en kaptein som står frem for klubben og laget. Det er flere som kunne tatt den rollen, men med troppen slik den er nå mener jeg Christian Grindheim er det beste valget. Han er en spiller som kan vokse ekstra på å ha en slik rolle, sier Hovi til iOslo.no.

Hovi mener ikke det er en ulempe at Grindheim ikke er mer enn 23 år og i så måte blir en forholdsvis ung kaptein.

- Grindheim er en ledertype og jeg er sikker på at alderen ikke vil være noen hindring. Han er en spiller som tar ansvar både på trening og i kamp. Han går frem når det butter i mot og er dessuten lite skadet. Til tross for ung alder har han vært med på mye, slår Hovi fast.

Kapteinsemnene
Hovi har ingen andre klare kandidater, men nevner følgende spillere som aktuelle kapteinsemner, som eventuelt kan være visekaptein.

- Kjetil Wæhler har jo vist at han er en ledertype. I tillegg har Freddy (dos Santos), Ronny (Johnsen) vært kaptein i kamper etter at jeg ga meg. Når Christian har vært kaptein synes jeg han har gjort en meget god jobb, skryter Hovi til iOslo.no.

Grindheim har også erfaring som kaptein fra sin tid på U21-landslaget.

Både Myhre og Aabrekk er usikker på når årets kaptein er klar. Det er imidlertid ventet at dette vil bli kjent mot slutten av oppholdet på La Manga eller like i etterkant.

Christian Grindheim har ikke svart på iOslo.nos henvendelser.

Les flere nyheter på iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere