RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: INTS KALNINS (REUTERS)

- Grindheim til FC København

Sist oppdatert:
Norges midtbanemann skal ifølge dansk avis avløse dansk landslagsspiller.

Ekstra Bladet melder at Heerenveen-spiller Christian Grindheim (27) kan være på vei inn stadionportene i Parken. Der skal han ha blitt utpekt som spilleren som skal erstatte William Kvist på sentral midtbaneposisjon hos FCK.

Avisen hevder at Heerenveen og det danske mesterlaget er overens om en overgangssum på rundt seks millioner kroner for den tidligere Vålerenga- og Haugesund-spilleren. Nå skal det kun gjenstå å forhandle fram en personlig avtale for Grindheim.

Kvist ut, Grindheim inn?
Danmarks landslagsspiller William Kvist ønsker å prøve seg utenfor Danmarks grenser. Tyske Stuttgart har meldt interesse for FCK-kapteinen, og dersom Grindheim ankommer Parken kan dette åpne for at Kvist får drømmen om spill i utlandet oppfylt.

Heerenveen-keeper Kevin Stuhr-Ellegaard sier til Ekstra Bladet at FC København gjør et meget godt kjøp dersom de henter Grindheim.

- Han arbeider steinhardt i hver eneste kamp. Han løper utrolig mye og er en lagspiller. Men samtidig er han også dyktig fotballspiller, sier dansken, og legger til at Grindheim ville være en god erstatning for Kvist selv om de ikke er helt samme spillertyper.

- Det ville vært flott for FCK hvis de kunne hente ham. Både som spiller og menneske er jeg sikker på at han vi passe godt inn i FCKs tropp, fortsetter keeperen.

Vil bort
Christian Grindheim har kun ett år igjen av kontrakten med Heerenveen, og han har ikke lagt skjul på at han vil se seg om etter nye utfordringer. 27-åringen har gitt klubben beskjed om at han ønsker å prøve seg på høyere nivå, og har trukket fram de fire beste ligaene i Europa som eksempler.

Mesterligaklare FCK er muligens også å regne som et steg opp på karrierestigen, selv om den danske superligaen nepper holder høyere nivå enn æresdivisjonen i Nederland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere