RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

- Gud, ikke la van Nistelrooy bli skadet

Roy Keane ber til Gud om at Manchester United ikke mister Ruud van Nistelrooy på grunn av skade.

Kapteinen avslører sin frykt i et intervju med The Sun, der han nok en gang oppfordrer Sir Alex Ferguson til å hente fram sjekkheftet når overgangsvinduet åpner på torsdag.

Trenger flere
Van Nistelrooy har scoret 17 mål for United denne sesongen. Laget topper Premier League, og er også videre i Champions League.

- Jeg synes fortsatt vi kunne ha trengt en spiller eller to til, og kanskje manageren tenker det samme. For bare et par uker siden hadde vi Paul Scholes og Ole Gunnar Solskjær ute på samme tid. Kjære Gud, ikke la noe skje med Ruud van Nistelrooy, sier Keane til The Sun.

Irland
Midtbanemotoren sier i det samme intervjuet at han fortsatt kunne tenke seg å spille for Irland, selv om legene har advart ham mot å belaste hoften for mye. Uansett vil trolig et landslags-comeback bli hard kost for flere, etter at Keane reiste hjem fra VM på grunn av en krangel med daværende landslagstrener Mick McCarthy.

- Jeg føler at jeg fortsatt kunne ha gjort en jobb for Irland. På den annen side er det nok en eller to spillere som ikke ville ha likt at jeg kom tilbake, på grunn av det som skjedde, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere