RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Gud straffet syndige spillere

(AFP/Scanpix)
Steaua-eier Gigi Becali har en spesiell forklaring på hvorfor rumenerne røk ut av UEFA-cupen. - Gud straffet oss, mener Becali.

Steaua Bucuresti ledet 3-0 sammenlagt da 24 minutter av returkampen mot Middlesbrough var spilt. Men så satte det engelske laget i gang en fantastisk opphenting, som kulminerte med Massimo Maccarones 4-3-mål i siste minutt.

Ifølge Gigi Becali skal en rekke spillere, blant dem den portugisiske keeperen Carlos Fernandes, ha festet 21. april. Etter den ortodokse kalenderen er det langfredag, en svært hellig dag i Romania.

- Gud tok fra oss plassen i finalen. Flere spillere var på damejakt på nattklubb langfredag. Damejakt i påsken, sier en oppgitt Becali til rumensk tv.

Becali, som til daglig er politiker, er kjent som en sterkt troende med stor respekt for religiøse tradisjoner.

Før hjemmemøtet i Romania var klubbeieren en snartur til klosteret Athos i Hellas, hvor han sammen med rumenske munker ba om «guddommelig inngripen» i kampen mot Boro. Han skal også ha donert 16 millioner kroner til ortodokse kirker i hjemlandet.

- Selv om det ikke var påske for én av spillerne, ettersom han er katolikk, er det like fullt en synd å jakte på damer, understreker Becali, som sier han vil reagere mot spillerne som var på nattklubb.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere