RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Gull? Ikke jobb før 12!

(Foto: Scanpix)
Sist oppdatert:
PR-rådgiver Haakon Schrøder mener ekte Brann-supportere ikke bør komme før lunsj etter gullfesten.

(iBergen.no): Torsdag uttalte Herman Friele til iBergen.no på en spøkefull måte at bergensere som sykemeldte seg tirsdag ville bli mistenkt for å ha tatt seg en real fest natten i forveien.

Det var sagt i forbindelse med at Brann kan bli kronet som seriemester mandag, for første gang siden 1963.

- Ikke ekte supportere
Nå slår PR-rådgiver for Chess Haakon B. Schrøder et slag mot Friele og forteller at han krever at hans ansatte ikke kommer på jobb før klokken 12.00, tidligst, dagen etter gullfeiringen.

- De som kommer på jobb klokken åtte på tirsdag er ikke ekte Brann-supportere. Klokken 09.00 ligger ekte supportere tungt på puten. Jeg kommer ikke til å akseptere at noen av mine ansatte kommer på jobb før lunsjtider, sier Schrøder til iBergen.no.

Er denne arbeidsgiveren en drøm og ekte Brann-supporter? Si hva du mener i kommentarfeltet nederst!

Han er leder for PR-selskapet Playground AS.

Skriftlig advarsel
Schrøder går så langt som å varsle at ansatte som kommer tidlig på jobb dagen etter gullfeiringen vil risikere skriftlig advarsel.

- Hvem er det som kommer på jobb tidlig dagen etter at BRANN har vunnet serien? For første gang siden 1963. Jeg tror jeg må vurdere skriftlige advarsler dersom folk kommer for tidlig på jobb tirsdag, dersom Brann har tatt gull.

Friele uttalte også at bergensere måtte komme seg tidlig til sengs, men i motsetningen til ordføreren mener Schrøder at folk må feire gullet og at Bergen by ligger død dagen derpå.

- Dagen etter gullfeiringen må vi ha en «Day after»-stemning. Jeg ser for meg at folk har feiret så mye at det er helt stille i byen dagen derpå. Restauranter, butikker og banker regner jeg med holder stengt, slår Schrøder i bordet med.

Utsetter Vollvik-bok
Han hadde også planer om å lansere sin egen Vollvik-bok, «Mediekuppet», tirsdag, men på grunn av mulig Brann-gull er dette utsatt til onsdag.

- Planen var å lansere boken på tirsdag, da skulle jeg holde en pressekonferanse i Oslo, men dette er utsatt til onsdag.

- Er du redd for ikke å få nok oppmerksomhet?

- Nei! Det er fordi jeg ikke kan holde pressekonferanse hvis jeg ikke har stemme! slår Schrøder tilbake.

Er denne arbeidsgiveren en drøm og ekte Brann-supporter? Si hva du mener i kommentarfeltet under!

LES OGSÅ:
Friele «forbyr» sykemeldinger

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere