RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Gullet røk i går

Foto: Espen Haugen (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
En skuffet Petter Northug måtte innse at Rosenborg ikke henter hjem et nytt seriegull.

DRAMMEN (Nettavisen): Petter Northug var på plass på Ullevaal stadion søndag kveld, da Vålerenga tok imot Rosenborg til storkamp på landskamparenaen.

Ansiktsuttrykket til trønderen ga tydelig uttrykk for en skistjerne som ikke var fornøyd med verken resultatet eller prestasjonen til hans favorittklubb.

Det var ikke en av de beste kveldene VM-kongen fra Holmenkollen har hatt dette året, men han vil ikke slakte trondheimslaget.

- Fotball handler om å score mål og det gjorde ikke Rosenborg i går. Fra mitt sted kunne kampen vippet begge veier, sier Petter Northug til Nettavisen.

- Men Vålerenga fikk det første målet og spilte bra defensiv fotball, selv om Rosenborg hadde sjanser til å komme tilbake i kampen igjen, legger han til.

- Røk gullsjansene til Rosenborg i går?

- Ja, gullet røk i går, sier Northug.

- Det gikk særdeles dårlig
Det var likevel ikke den eneste fotballskuffelsen Northug har hatt den siste tiden.

- Vi inviterte en tidligere tippeligatrener til å lede oss en kamp og det gikk særdeles dårlig, sier Northug og legger dårlig skjul på hvem han sikter til.

- Har dere scoret fem mål i noen andre kamper i år? spør pressesjef Otto Ulseth, som føler seg truffet av kritikken.

- Nei, men vi har ikke sluppet inn ni heller, humrer Northug til stor latter fra pressekorpset.

- Glidd rett inn i gruppa
Petter har nå fått noen måneder med sin nye landslagstrener og Northug er veldig fornøyd med de innspillene Trond Nystad har kommet med.

- Trond har glidd rett inn i gruppa. Han har kommet med en del nye ideer som jeg synes er veldig positive. Dette er et år vi kan tenke litt annerledes og da er det greit med en ny trener. Nå kommer det jo tre sesonger med mesterskap, sier Northug.

Med et hovedmål som kommer ved nyttår og ikke i februar må treningsprogrammet legges litt om for å være på tå hev til touren.

- Det går veldig bra. I hodet mitt er jeg forberedt og har mye overskudd til å trene bra utover høsten og være klar til å prestere fra midten av november.

- Jeg trenger en del konkurranser i november for å komme i form. Jeg må trene godt utover høsten og være forsiktig på høydesamlinger. Når du begynner å komme i form kjenner du ikke at du blir sliten når du er i høyden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere