RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hadde adrenalin fra United-kampen

Foto: Ned Alley/Scanpix
Sist oppdatert:
En inspirert Mushaga Bakenga herjet med Odd Grenland.

ROSENBORG – ODD GRENLAND 7-0

TRONDHEIM (Nettavisen): Etter bare én seier (3-1 hjemme mot Molde) på ti kamper har det vært turbulent i Trondheim den siste tiden. I kveldens kamp mot Odd var ikke noe annet enn seier godt nok for trønderne. De ellevetusen som tok turen til Lerkendal angret nok ikke i ettertid.

Med syv mål og fest på Lerkendal var Jönsson strålende fornøyd med sine elever.

- I dag er vi veldig gode sammen som et lag. Det offensive spillet satt veldig godt, sier RBK-sjefen.

Likevel vil ikke svensken hoppe av glede, ennå.

- Vi har spilt gode kamper før i år, og deretter vært dårlig i den neste. Nå handler det å prestere over tid, presiserer Jönsson.

Toppscorer
Etter to nye mål er Rade Prica (31) toppscorer i Tippeligaen.

- Det var deilig, men jeg kunne i hvert fall gjort to til, sier svensken som hadde to gigantsjanser i tillegg til scoringen.

Nå håper Prica dette kan være et steg i riktig retning.

- Prestasjonen i det siste har sittet litt i bakhodet, men jeg håper at denne kampen er en start på en god periode, sier tomålsscoreren.

Og legger til:

- Vinner vi resten kan vi komme på maksimalt andreplass. Jeg kan sette penger på at Molde tar gullet.

Tilbake med scoring
Mushaga Bakenga var tilbake i startoppstillingen for RBK, og ga svar på tiltale allerede etter fire minutter.

- Det var enormt deilig å se den gå inn. Nå skal vi legge det som har skjedd bak oss, og gi alt fremover. For min egen del hadde jeg fortsatt adrenalin fra United-seieren i går, så dette var ekstra deilig, sier unggutten til Nettavisen.

En annen RBK-spiller som også tegnet seg på scoringslisten for første gang i år, var Markus Henriksen. Etter en kanonsesong i fjor innrømmer midtbanespilleren at denne scoringen satt langt inne.

- Jeg mener at jeg har hatt litt stang ut, sammen med laget. Det var deilig å score mål igjen, og ekstra deilig når jeg møter Simen Brenne som var tatt ut til landslaget, smiler Henriksen.

Ny unggutt på scoringslisten
I det 70 minutt kom Fredrik Midtsjø (18) inn på banen. Det skulle ikke ta lang tid før han også skulle få noe å juble litt ekstra for.

- Det var fantastisk! At jeg skulle komme inn å score foran så masse folk er ikke noe jeg hadde trodd for en liten stund tilbake, sier trønderen.

Jönsson var strålende fornøyd med innhoppet, men heller ikke overrasket.

- Han har vært veldig nær startoppstillingen mange ganger. Jeg tenkte lenge å starte med han i dag. Fredrik sitter inne med gode kvaliteter, og det er derfor ikke overraskende for meg at han kommer inn å scorer, sier RBK-sjefen til Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere