RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: EMPICS Sport / Pa Photos / NTB scanpix

- Hadde vært gøy å avslutte i LSK

Sist oppdatert:
John Arne Riise vurderer å flytte hjem i januar.

John Arne Riise åpner for å avslutte fotballkarrieren i Lillestrøm etter snart 16 år i utlandet.

33-åringen får for tiden ingen spilletid for Fulham. Denne sesongen har han som regel sittet på benken eller blitt holdt utenfor troppen. Riise føler det kan være riktig å komme hjem igjen til Norge.

- Jeg har bodd i utlandet i nesten halve livet mitt. Tiden kan være moden for å flytte hjem på nyåret, forteller Riise til TV 2.

- Hadde vært gøy
For den tidligere landslagsbacken er Lillestrøm det mest aktuelle alternativet i norsk fotball. Fra før spiller lillebror Bjørn Helge i klubben.

- Det hadde vært gøy å avslutte karrieren i Lillestrøm sammen med «brodern», men jeg har ikke tatt noen avgjørelse på hva jeg skal gjøre ennå. Jeg føler i hvert fall at jeg kan spille i fire-fem år til, sier Riise.

- Vanskelig økonomisk
Ifølge LSKs sportsdirektør Torgeir Bjarmann er romerikingene interessert i å hente Riise. – John Arne er ekstremt profesjonell, han er en vinnerskalle og han ville tilført laget vårt mye både på banen og i garderoben. Den store utfordringen er å få det til økonomisk. Vi jobber med å se hva vi kan få til med ekstern økonomisk hjelp, sier Bjarmann til TV 2.

Riise har spilt i utlandet siden 1998. Han har vært innom Monaco, Liverpool, Roma og nå Fulham. Han opplevde størst suksess med Liverpool, der han blant annet vant mesterligaen i 2005. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere