RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Halve Bundesliga følger Hedenstad

Foto: Erlend Aas/Scanpix
Sist oppdatert:
Stuttgart og Kaiserslautern er blant de som vurderer Stabæk-profilen.

Vegar Eggen Hedenstad har lenge vært koblet til en overgang bort fra Stabæk.

To fantastiske frisparkmål mot Lillestrøm og Vålerenga har nok heller ikke dempet interessen for 21-åringen.

Etter det Nettavisen erfarer, er Stuttgart og Kaiserslautern, i tillegg til danske Brøndby og Nordsjælland, interessert i å sikre seg den lovende høyrebacken.

- Vil gi Hedenstad muligheten
Sportslig leder i Stabæk Inge André Olsen bekrefter at det er stor interesse for U21-landslagsspilleren.

- De fleste klubbene på nedre halvdel i Bundesliga følger med Vegar, og det samme kan du nok si om den nederlandske ligaen. Flere klubber har forhørt seg, men vi vurderer ikke noe bud akkurat nå, sier Olsen til Nettavisen.

Olsen er rimelig klar på at Stabæk ikke vil stå i veien for å oppfylle elverumsguttens proffdrøm når det kommer et bud som er godt nok.

- Vi jobber for å gi ham den muligheten, og det vet Vegar. Men Stabæk må sitte igjen med noe for å slippe en spiller som vi selv har utviklet. Vi har ikke vært motvillig til noen av klubbene som har henvendt seg, sier Olsen.

Heerenveen har tidligere lagt inn bud på Hedenstad, men det skal ha vært så lavt at Stabæk ville tjent mer på å la kontrakten gå ut og motta utdanningskompensasjon etter sesongslutt.

Utvikling framfor resultat
Stabæks sportslige leder er tilfreds med at klubben nå har vunnet to tippeligakamper på rad, men hevder at å unngå nedrykk ikke er førsteprioritet.

- Vår første prioritet er å jobbe individuelt med spillere slik at de kan ta et nytt steg i karrieren. Vi kan ikke sitte igjen etter sesongen uten at våre unge spillere har blitt bedre etter å ha spilt destruktiv fotball og kriget oss til fornyet tippeligakontrakt.

- I form av utviklingen av et godt treningsmiljø med unge gutter, håper vi selvsagt at det skal hjelpe oss til å overleve i Tippeligaen.

Stabæk møter Brann i neste tippeligarunde lørdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere