RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ham-Kam skyter seg i leggen

Sist oppdatert:
Klanen fikk 800 av 8000 billetter til serieåpningen på Briskeby. De mener det er for lite, og at Ham-Kam ikke klarer å fylle resten av setene. Briskebybanden er uenige.

- Ham-Kam klarer ikke å fylle resten av de 7200 plassene alene. Siden det er en sen match er det lite sannsynlig at Ham-Kam klarer å selge ut den matchen, sier talsmann i VIF-klanen, Kjell Grønningen, til NRK. Og fortsetter:

- Jeg synes de skyter seg selv litt i leggen her.

Det er ikke Briskebybanden enige i.

- Reglementet sier at bortelaget kan få fem prosent av billettene. Det hadde tilsvart omlag fire hundre billetter. Nå har Klanen fått 800 - det dobbelte av kvota. Jeg synes først vi skal se hvordan salget går. Hvis det går dårlig, kan de de heller få ettersendt noen flere billetter, sier leder i Briskebybanen, Pål Christian Egeberg til TV 2 Nettavisen. Og legger til:

- Hvis vi ikke klarer å selge ut resten av billettene til serieåpningen, så er det noe galt.

Kampen spilles på kvelden 10. april. Den sendes også direkte på NRK1. Til tilsvarende oppgjør i fjor fikk Klanen 2000 billetter. Billettene legges ut for salg 30. mars, og nå vil VIF-klanen ta kontakt med Ham-Kam for å få tilgang til flere.

- Selvfølgelig. Nå vil ikke vi heller bli så mange som vi vanligvis vil være, fordi det er en kamp som går såpass sent. Men det er tross alt snakk om en serieåpning, så vi trenger flere billetter enn 800, sier Grønningen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere