*Nettavisen* Sport.

- Hamann er en skam

Foto: NIGEL RODDIS/SCANPIX

Bolton-sjef Phil Gartside føler seg snytt og raser mot tyske Dietmar Hamann.

14.07.06 11:43

I harde ordelag går styreleder i Bolton ut mot den nye Manchester City-spilleren og karakteriserer ham som en forræder, ifølge den seriøse engelske avisen The Guardian.

- Jeg føler meg veldig fornærmet og jeg synes Bolton-fans fortjener bedre, har Gartside sagt til avisen.

Dietmar Hamann gikk egentlig gratis fra Liverpool til Bolton, og overgangen ble gjort offentlig tirsdag. Likevel ble det onsdag klart at Hamann hadde ombestemt seg, og heller ville til Manchester City. Bolton ble betalt en kompensasjon på 3,5 millioner kroner fra City. Til tross for den uendelige prosentvise avkastningen er ikke Bolton-sjefen fornøyd.

- Jeg har liten respekt for Hamann. Han ringte meg da jeg var i Tyskland og sa han følte han ikke kunne spille i Bolton, fordi det var for langt unna Wirral, uten å bry seg om at det trolig er lenger til City enn til Bolton, siterer avisen ham på.

- At en som Dietmar Hamann har behandlet oss slik er absolutt skammelig, fortsetter han og rakker videre ned på spilleren slik:

- Du vil ikke ha en spiller som ikke vil spille for deg. Du vil ikke ha en som forandrer mening på grunn av penger. Du vil ikke ha slike folk.

Til Manchester Evening News forteller Hamann at han ikke angrer på avgjørelsen om å dra til City.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.