RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hamrén presenteres fredag

Foto: Marit Hommedal (Scanpix)
Sist oppdatert:
Svensk avis mener å vite at Erik Hamrén likevel blir svensk sjef.

Tirsdag kom det et svar på hvem som blir norsk landslagssjef. Drillo fortsetter i to år, og deretter skal Ståle Solbakken lede Norge fram mot et eventuelt EM på hjemmebane i 2016.

Hvem som blir svensk landslagssjef – eller forbundskaptein, som det heter over kjølen – er imidlertid fortsatt uavklart. Enn så lenge.

Den svenske storavisen Aftonbladet hevder nemlig at den nye svenske landslagssjefen presenteres på Råsunda fredag. Og de mener å vite at mannen som skal presenteres, er Rosenborg-trener Erik Hamrén.

Ingen kommentarer
Dersom forbundet får alle formaliteter på plass innen fredag, utsettes presentasjonen til mandag.

- Jeg sier ingen ting. Det er lokk på saken, er den svenske fotballpresidenten Lars Åke Lagrells kommentar til saken.

- Det er ingenting nytt å si, skriver Hamrén i en sms til avisen.

Som kjent, strandet forhandlingene mellom det svenske forbundet og Rosenborg fredag kveld. Etterpå har ikke Erik Hamrén lagt skjul på sin skuffelse, og mer tydelig enn noen gang før signalisert at det helst er svensk landslagssjef han vil være.

- Jeg tror at man kan vinne kampen til siste slutt, noen ganger blåser dommeren av etter nitti minutter, noen ganger spilles det overtid og man vinner. Jeg tror fortsatt på muligheten. Men jeg vil ikke bryte kontrakten. For meg er det en hederssak. Som man selv ønsker å bli behandlet, slik skal man behandle andre. Min eneste sjanse for at jeg blir landslagssjef er at Rosenborg og Sverige blir enige, sa Hamrén lørdag.

Venter på Hamrén?
Så spørs det om løsningen svenskene planlegger å presentere, ligner på den Norge presenterte tirsdag.

Kanskje går U21-landslagstrenerne Jörgen Lennartsson og Tommy Söderberg inn som vikarsjefer på A-landslaget, i påvente av at Erik Hamrén går ut kontraktstiden i Rosenborg. Hamrén er bundet ut 2010-sesongen.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere