RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Han ble bedt opp til dans og takket ja

Sist oppdatert:
Tommy Kristiansen viste hva svenskene kan vente seg.

SPARTA - VÅLERENGA 4-1:

Tirsdagens eneste oppgjør i Get-ligaen åpnet med et brak. Vertenes Tommy Kristiansen og VIFs Logan Stephenson røk alvorlig i tottene på hverandre.

Det hele endte med en real nevekamp, der det nok var Kristiansen som kom best ut av det. Begge spillerne fikk uansett et femminutters opphold i boksen.

Se episoden i videovinduet øverst i artikkelen.

- Det var en slåsskamp. Stephenson byr Tommy opp til dans, og Tommy takker ja. Da blir det sånn, men det var ingen farlige greier, sier Sparta-assistent Sjur Robert Nilsen til Nettavisen.

- Et stort tap
Nevnte Kristiansen drar for øvrig nå til svensk hockey for å trene med storklubben HV 71. Han kan reise over grensen med samvittighet om at han i det minste tåler en trøkk i trynet.

- Han har potensial til å bli en eliteseriespiller i Sverige. Men det kommer an på hvilken rolle han får og hvor mye istid han får. Nå får han i hvert fall muligheten til å vise seg fram, sier Nilsen.

- Det er helt klart et tap for oss, for han er en viktig spiller på årets lag. Men vi får se hvordan det går. Jeg er ganske sikker på at når vi starter neste sesong, så er han i en svensk klubb.

Mens Kristiansen gikk seirende ut av nevekampen, var det Sparta som gikk seirende ut av duellen med osloklubben. Sparta vant oppgjøret med 4-1 og tok svært viktige poeng.

- Ja, det var viktig. Kampen sto og vippet og VIF var i ferd med å ta over i andre periode. Men vi kommer tilbake og har full kontroll i tredje periode, sier Sparta-assistenten.

- Vant fortjent
Magnus Selvaag sendte sarpingene i føringen i første periode, før Lars Erik Hesbråten og to ganger Henrik Malmstöm sørget for en komfortabel ledelse etter at to perioder var unnagjort.

I sluttperioden reduserte Patrick Coulombe for gjestene, men nærmere kom aldri Espen Shampo Knutsens menn. Dermed krøp Sparta helt opp i ryggen på Vålerenga på tabellen.

- Vi vant fortjent, selv om dette ikke var noen typisk 4-1-kamp. Vi har bra laginnsats og en bra målvakt. Vi er gode i undertall og produserer mye i power play, konkluderer Nilsen.

Det er Stavanger Oilers som topper Get-ligaen så langt denne sesongen. Siddisene har plukket 30 poeng fra 11 kamper og står med kun ett tap.

Vålerenga følger på andreplass med 26 poeng fra 12 kamper, mens Sparta Sarpsborg altså krøp helt opp i ryggen på osloklubben med tirsdagens seier. Østfold-klubben har nå 25 poeng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere