RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Han blir bedre enn Vieira

Foto: Dennis Grombkowski / Getty / All Over Press
Sist oppdatert:
Marcel Desailly ville kjøpt denne gutten uansett hva prisen var.

Han burde også vite hva han snakker om. Desailly har vunnet både EM og VM med Frankrike, han har vunnet Champions League og han har vunnet Serie A.

Nå råder han Arsenal til å kjøpe den defensivt sterke midtbanespilleren Yann M'Vila, uansett hva det måtte koste.

- Jeg vil bare si at hvis jeg var leder i en Premier League-klubb, ville jeg bare lukket øynene og skrevet ned den summen som var nødvendig på en sjekk. Han er virkelig framtiden. Talentet er åpenbart, sier Desailly til Goal.com.

Må utvikle seg
Den tidligere Milan- og Chelsea-spilleren mener at M'Vila har potensial til å bli en av de beste midtbanespillerne i verden. Samtidig påpeker han at den Amiens-fødte 21-åringen også har mer å lære.

- Han gjør for mye på banen, konstaterer Desailly.

Franskmannen mener at M'Vila bør fokusere på sine defensive oppgaver og heller gi fra seg ballen så raskt som mulig til mer offensive lagkamerater.

- Så fort han forstår dette, vil vi få se at han er den beste - til og med bedre enn Patrick Vieira, tror Desailly.

Landslaget viktigst
Yann M'Vila blir neppe værende i Rennes veldig lenge. Han har allerede blitt koblet til flere av Europas største klubber. Både Arsenal og Manchester United er blitt nevnt. Marcel Desailly tror Premier League vil passe midtbanespilleren spesielt godt.

- Du ser det på måten han mottar ballen, kontrollerer den og sentrer umiddelbart. Langpasninger, kortpasninger. Han har denne rytmen som Premier League krever.

Selv fokuserer Yann M'Vila mer på det franske landslaget. Debuten kom mot Norge i august 2010, og selv om det endte med tap 1-2, ble M'Vila utpekt til Frankrikes bestemann i den kampen. Han står nå med 18 landskamper og blir nok en viktig mann for Frankrike under sommerens EM-sluttspill.

- Inter, Arsenal, Real - jeg tar imot moroa uansett hvor den er. Dette er fantastiske klubber. Det viktigste for meg er å få spille for landslaget, uttalte M'Vila nylig til Canal+.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere