RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Han blir ingen ny Gareth Bale

Foto: Alexander Nemenov / AFP / NTB scanpix
Men ex-treneren er full av lovord om Willian.

Etter en spennende dragkamp med Liverpool, ser det nå ut til at Tottenham er i ferd med å sikre signaturen til brasilianeren Willian Borges.

Londonklubben skal ifølge The Guardian ha vært villig til å betale mer både i overgangssum og lønning, noe som førte til at Liverpool trakk seg ut av kampen om spilleren.

Nyheten om at Willian er på vei inn porten på White Hart Lane, følges imidlertid tett av nyheten om at Gareth Bale etter alle solemerker blir Real Madrid-spiller.

Tottenham får bra betalt for waliseren, rundt 93 millioner pund, samt Fabio Coentrao, men de hvite får ingen Bale-erstatter om de henter Willian.

Ingen ny Bale
Det mener i hvert fall tidligere Manchester United-trener Rene Meulensteen. Han jobbet sammen med brassen en kort periode i russiske Anzji.

- De er to helt forskjellige spillere. Det går ikke engang an å sammenligne dem, sier han ifølge Sky Sports.

Nederlenderen er imidlertid sikker på at Willian kommer til å bli en hit i Premier League og at Tottenham har investert sine 30 millioner pund svært bra.

- Han blir et stort trumfkort for Tottenham i Premier League om avtalen blir gjennomført, sier treneren.

- Han kan drible seg forbi spillere, og han kan score mål. Det var fantastisk å få jobbe med en slik spiller, forteller Meulensteen.

- Anvendelig
Willian trives best på vingen, men kan også operere som offensiv midtbanemann eller spiss, om det trengs.

- Han er fantastisk og anvendelig. Han kan spille i flere posisjoner. Han er kreativ og svært profesjonell. Willian er i tillegg en hyggelig fyr, sier nederlenderen.

- Uansett hvilken klubb som ender opp med ham, vil det være et kupp, sier mannen som nylig fikk sparken som hovedtrener i Anzji.

25 år gamle Willian ble solgt til Anzji fra Sjakhtar Donetsk så sent som i vinter for 35 millioner euro, men på grunn av omstendighetene i klubben er han nå altså til salgs.

Etter en svak åpning på sesongen i Russland har nemlig Anzjis rike eier, Suleyman Kerimov, bestemt seg for å selge unna A-lagets mange stjerner og satse ungt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere