RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Han blir ny Glimt-trener

Foto: Morten Holm/Scanpix
Sist oppdatert:
Klubben vil satse på gamle helter.

Torsdag fikk Kåre Ingebrigtsen sparken som hovedtrener i Bodø/Glimt.

Uenigheter med styret om hvordan klubben skulle drives, skal være årsaken til at den tidligere landslagsspilleren måtte gå.

Les mer om det her!

Ifølge TV 2 Sporten skal klubben fra Nord-Norge allerede ha en erstatter klar. Tom Kåre Staurvik blir trolig mannen som erstatter Ingebrigtsen.

Den gamle storskytteren fulgte fredagens trening fra sidelinjen og det ska bare være et tidsspørsmål før han blir presentert som ny trener i Glimt.

Staurvik er imidlertid ikke den eneste Glimt-veteranen som er tiltenkt en rolle i klubben.

Ørjan Berg har blitt nestleder i klubbstyret, mens broren, Runar Berg, har fått jobben som markedssjef for Aspmyra-klubben.

Cato Hansen er for tiden fungerende hovedtrener i klubben, mens storscorer Stig Johansen er i ferd med å gjøre comeback på banen.

- Forhåpentligvis er planen å bygge opp et apparat med folk som har erfaring, og er kjente personer i byen som har kapasitet, vilje og lyst til å gjøre noe for Glimt, sier Cato Hansen til TV 2.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere