RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Chris Rutsch / Connecticut Whale

- Han ødela kampen for meg

Sist oppdatert:
Zuccarello «misfornøyd» med lagkameraten i allstarkamp, men sterkt delaktig da Connecticut Whale endelig vant.

CONNECTICUT WHALE - ALBANY DEVILS: 3-2

Connecticut Whale har hatt et mildt sagt svakt 2012 i den nordamerikanske farmerligaen AHL.

Før nattens hjemmekamp mot Albany Devils hadde Mats Zuccarello Aasens lag hele elleve tap på rad. Klubben tapte samtlige kamper i januar og hadde ikke vunnet siden nyttårsaften da Springfield ble slått 5-2.

Zuccarello Aasen, som nylig deltok i sin første allstarkamp, var lørdag innstilt på at Whale måtte sette en stopper for tapsrekka mot farmerlaget til New Jersey Devils.

Og med en allstaropptreden frisk i minnet viste Zuccarello igjen at han kan sette sitt preg på Connecticuts kamper. Oslogutten hadde assist både på Whales første og tredje mål i en kamp som endte med 3-2-triumf for nordmannens lag.

Egoistisk lagkompis
Kris Newbury utlignet først til 1-1 etter snaue tre minutters spill. Jonathan Audy-Marchessault, som var den andre spilleren fra Connecticut Whale som deltok i allstarkampen, ordnet 2-1 overtallsspill med halvannet minutt igjen av første periode.

«Zucca» var igjen med i forspillet da Connecticut la på til 3-1. Wojtek Wolski var målscorer i et nytt overtallsspill med omtrent fire minutter igjen av andre periode.

Sjekk statistikk fra kampen her.Se stillingen i AHL her.

Før kampen ble Mats Zuccarello Aasen intervjuet av Connecticut Whales TV-kanal. Han innrømmet at det var moro å være med for første gang i allstarsammenheng.

Han satte imidlertid ikke spesielt pris på å være rekkekamerat med lagkompis Audy-Marchessault i allstarkampen mandag. På spørsmål fra Whale TVs Bob Crawford om det var ekstra moro å spille sammen med lagkameraten svarte Zuccarello noe spøkefullt:

- Nei, faktisk ikke. «Marchy » var veldig egoistisk i den kampen og ga ikke fra seg pucken noe særlig. Det er fint at han sentrer i ordentlige kamper, men i den kampen var han veldig egoistisk.

Pause fra krangling
- Bortsett fra at «Marchy » ødela kampen for meg var vi fornøyde alle sammen, sier Zuccarello Aasen, til Bob Crawfords store forlystelse.

Crawford spør videre om nordmannen ba treneren om å få bytte over til en annen rekke.

- Jeg ville ikke krangle med treneren. Det gjør jeg nok til vanlig her. Jeg ville heller ha en pause, smiler Zuccarello.

Se intervjuet her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere