RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Han er bedre enn Hazard

Foto: Afp/Scanpix
Sist oppdatert:
Dette supertalentet får Arsene Wenger og Zinedine Zidane til å ta frem superlativene.

Younes Belhanda har hatt en imponerende sesong for Montpellier og har hjulpet laget helt til topps i Ligue 1 når tre serierunder gjenstår.

Den lille midtbanespilleren har satt inn 12 mål denne sesongen - det siste på straffe i forrige serierunde mot Evian.

- Bedre enn Hazard og Pastore
Det fikk også Zinedine Zidane med seg. Real Madrid-direktøren satt på tribunen og fikk et godt innblikk i den lille teknikkerens kvaliteter, men også hans mindre gode sider. Midtbanespilleren ble nemlig utvist rett før slutt.

Mange er overrasket over hvor raskt 22-åringen har vokst fram som en stjernespiller i Montpellier. Det gjelder imidlertid ikke Montpelliers eier, Louis Nicollin. Han antydet allerede før sesongen at det var noe stort på gang.

- Om ett år kommer vi ikke til å snakke om Eden Hazard ... Da vil vi ha et annet navn på våre lepper: Belhanda. Han er bedre enn Hazard, Pastore og co. Han har mer klasse, sa Niccolin til RMC.

Wenger: - Jeg elsker ham
Siden den gangen har unggutten imponert mer og mer og er i ferd med å bli en like stor profil som nevnte Hazard. Inter, Barcelona og Arsenal holder et øye med marokkaneren, og Arsene Wenger har i sin Eurosport blogg sagt sin mening om talentet.

- Han spiller uten noen komplekser. Hans har dribbling, pasningsspill og teknikk, som kan påvirke enhver kamp. Jeg elsker denne spilleren, men jeg vil ikke skape oppstyr, skrev Arsenal-sjefen.

Til tross for at interessen fra flere av verdens største klubber er stor, tar hovedpersonen det med knusende ro.

- Jeg har to år igjen av kontrakten min og hvis presidenten ikke vil selge meg, har jeg ingen problemer med å bli i Montpellier, sa Belhanda til France Football for en måneds tid siden.

Her kan du se mer av Younes Belhanda:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere