RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Han er en Corvette - jeg er en murvegg

Foto: Eliot J. Schechter/Getty Images/AFP/SCANPIX
Sist oppdatert:
Shaquielle O'Neal har følgende råd til sin gamle lagkamerat Kobe Bryant før de møtes som motstandere på banen for første gang: - Ikke kom i veien for meg!

- Hvis du sitter i en Corvette som kjører rett inn i en murvegg, vet du hva som skjer, sa NBA-stjernen i et halvtimes langt intervju på kanalen ABC.

- Han er en Corvette. Jeg er en murvegg. Så da vet du hva som skjer, gliste kjempen.

O'Neal og hans nye klubb Miami Heat møter Bryant og gamleklubben LA Lakers i Los Angeles på lørdag. De to var var uvenner de meste av tiden de tilbrakte sammen i Lakers. O'Neal ba om å bli solgt til Miami i vår, etter at Lakers tapte mot Detroit i NBA-sluttspillet.

- Det er mange som tror man må ha et godt forhold for å spille på samme lag og vinne troféer. Det stemmer overhodet ikke, og det var helt åpenbart i Lakers. Men man må respektere hverandre, sier O'Neal.

- Sto vi hverandre nær? Nei, egentlig ikke. Men respekterte jeg ham som spiller? Selvsagt gjorde jeg det, sier O'Neal om sin gamle medspiller.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere