RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

- Han er en imponerende fyr

Sist oppdatert:
Ståle Solbakken høster skryt fra Wolves-ledelsen.

Ståle Solbakken er i full gang med Wolverhampton-jobben, selv om han offisielt ikke starter i jobben før 1. juli.

Denne uken fortalte nordmannen at han har fullført analysen av spillertroppen, og alle 38 Wolverhampton-kamper fra forrige sesong er studert fra TV-stolen. Nå sitter han igjen med følgende inntrykk:

- Det er en blanding av at det er potensial og rom for store forbedringer. Men nå skal man ikke spille Premier League, og det blir en forskjell, sier Solbakken til tv2.no.

- Imponerende fyr
Onsdag har Solbakken sittet i møter med Wolves-styreformann Jez Moxley, der de har snakket om Solbakkens planer for den kommende sesongen.

Solbakken gjorde tydeligvis et godt inntrykk på sine nye sjefer på onsdagens møte.

- Det var en veldig nyttig dag, men det er helt vanlig prosedyre her i klubben. Han er en imponerende fyr, og det er derfor vi ansatte ham, skryter styreformann Moxley ifølge lokalavisen Express and Star.

- Det var et veldig positivt møte. Vi gikk gjennom alle aspekter som involverer klubben, og Ståle fikk møte resten av fotballstaben. Det vi driver med nå, er rett og slett å forberede oss for tiden som kommer, og hjelpe Ståle med å integreres i klubben, fortsetter Wolves-direktøren.

Mål om opprykk
Nordmannen overtar etter Mick McCarthy, som fikk sparken i februar og ble midlertidig erstattet av Terry Connor. Solbakken fikk selv sparken denne sesongen, rett før Köln rykket ned fra tysk Bundesliga.

Neste sesong handler det om å rykke opp, ikke ned.

- Alle guttene vil stille seg bak ham under sesongoppkjøringen og være forberedte på å gjøre et skikkelig forsøk. Så lenge alle fokusere på det samme, altså å rykke opp, kan det ikke gå veldig galt, har Wolverhamptons kaptein Karl Henry tidligere uttalt.

- Ståle er kanskje ikke så velkjent i England, men jeg er sikker på at Steve Morgan (klubbeieren) og (styreformann) Jez Moxey har gjort hjemmeleksene sine, legger han til.

Championship-sesongen starter i august.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere