*Nettavisen* Sport.

- Han er ikke akkurat Zidane

Foto: KEVORK DJANSEZIAN (Afp)

Mourinho vraket spiller - vil ikke si hvorfor.

28.09.10 11:03

Oslo (ANB): José Mourinho nekter å avsløre hvorfor han har vraket Pedro León fra troppen som møter Auxerre i mesterligaen.

I forkant av mesterligakampen mellom Auxerre og Real Madrid fikk Reals manager José Mourinho spørsmål om hvorfor Pedro León (23) ikke er med til Frankrike.

- Jeg trenger ikke å rettferdiggjøre overfor dere hvorfor Pedro León ikke er med i troppen. Jeg skal forklare det til presidenten (Florentino Perez, red. anm.) hvis han spør om det, svarte en brysk Mourinho på journalistenes spørsmål.

Fra Getafe i sommer
Pedro Leon ble hentet fra Getafe i sommer for 10 millioner euro, men har åpenbart ikke levd opp til forventningene i Spanias hovedstad.

- Du snakker om Pedro León som om han var Maradona eller Zidane, men for bare en måned siden spilte han for Getafe. Han får spille når han fungerer slik jeg vil han skal, og så lenge han ikke gjør det, vil det bli vanskelig for ham å spille seg inn, sa Mourinho videre.

Lite spilletid
Den offensive 23-åringen har vært på benken i alle Real Madrids fem kamper i serien, men kun fått spilletid i to av kampene.

Real Madrid vant sin åpningskamp mot Ajax i mesterligaen og ligger på fjerdeplass i den spanske serien, men har fått kritikk for manglende evne til å score mål. I serien har det kun blitt seks nettkjenninger på fem kamper. (ANB)

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.