RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Han er ingen arbeidshest

Sist oppdatert:
Odense-spiller Hans Henrik Andreasen beskriver sin nye lagkamerat og tidligere Brann-spilleren Njogu Demba Nyrén.

(iBergen.no) Svenskgambieren skrev under for Fyn-klubben OB 27. januar i år etter å ha blitt stemplet som en flopp i Bergen. I helgen slo Odense de regjerende polske seriemesterne Wisla Krakow 4-2 på Costa del Sol i Spania, uten at Demba Nyrén tegnet seg på scoringslisten.

Les mer:Nå gjør han comeback - igjen.

- Bruker tid
- Man kan ikke klandre han for å være den store arbeidshesten. Jeg vet fra min tid i Esbjerg at han bruker litt tid på å komme i gang i klubben, fortalte midtbanespilleren Hans Henrik Andreasen til tipsbladet.dk i forrige uke.

Landslagsspilleren fra Gambia spilte 16 tippeligakamper for Brann i fjor og noterte seg for fattige tre mål. Flere danske fotballeksperter har reagert på at Demba og klubbene senegalesiske stjernespiss Djiby Fall er for like på topp for de blåhvite fra Fyn.

- Ligner for mye
- Selvfølgelig er det positivt for OB at de nå har fått tak i ennå en klasseangriper i form av Demba Nyrén, men jeg er ikke så sikker på at han passer godt sammen med Djiby Fall. De ligner for mye på hverandre, sier ekspertkommentator i DR, Jan Kalborg, til avisen.

Demba-Nyrén har også nordmenn rundt seg i sin nye klubb. Både den tidligere Start-spilleren Atle Roar Håland og midtbanespilleren Espen Ruud som har en fortid i Odd Grenland spiller for «De Stribede» som laget kalles.

OB møter Sønderjyske hjemme i SAS-ligaen 1. mars.

Les mer på iBergen. no:Lastebil smadret i fjellveggen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere