RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Han er kanskje ikke i form

Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
Sist oppdatert:
Norge gjør noen endringer på laget før kampen mot Sverige.

STOCKHOLM (Nettavisen): Landslagssjef Roy Johansen velger å gjøre noen endringer på det norske laget før onsdagens møte med Sverige.

Patrick Thoresen går inn i rekken sammen med Marius Holtet og Kristian Forsberg, mens Martin Røyrmark går inn sammen med Mads Hansen og Per-Åge Skrøder.

- Kanskje ikke i form
Hockeyekspert Bjørn Erevik er litt overrasket over byttene, men tror også det kan slå positivt ut etter en litt trå start på turneringen.

- Marius Holtet har bra speed og kan vaske fram litt flere muligheter for Thoresen, der Skrøder og Mads Hansen kanskje blir litt seige, sier Erevik til Nettavisen.

Også i overtall gjør Norge noen små endringer. Anders Bastiansen går inn sammen med Mathis Olimb og Patrick Thoresen. Erevik mener det blir viktig å få i gang sistnevnte.

- Det er utvilsomt viktig å få i gang Thoresen. Han er kanskje ikke helt i form, og når det ikke sitter i spill fem mot fem, så binder man seg kanskje litt i Power Play også.

Likevel er hockeyeksperten klar på at det ikke er mye som skal til før det løsner.

- Det skal sies at det er små marginer, men det som bekymrer meg mer er at vi har sluppet inn så mange mål.

Tollefsen tilbake
Med Ole Kristian Tollefsen tilbake, tror Erevik at det kan løses.

- Det er veldig viktig å få Tollefsen tilbake. Også er det litt godt at vi kan glemme den Canada-kampen og henge det på den knaggen og si at vi manglet Tollefsen og Holtet.

Erevik er ikke nevneverdig imponert over det Sverige har prestert så langt, men vet det skal godt gjøres å vinne onsdagens naboduell.

- Den første kampen var «hur dårlig som helst» og det var ikke bare Sveits som gjorde Sverige dårlige der. Svenskene har ikke vært bedre enn at vi kan ta poeng, men det vil fortsatt være en liten sensasjon.

Kampen mellom Norge og Sverige starter klokken 20.15.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere