Gå til sidens hovedinnhold

- Han er klar for Tottenham

United mister enda en unggutt.

Ezekiel Fryers forlater Manchester United og har nå skrevet under på en fireårskontrakt med Tottenham, melder Sky Sports.

Helt siden april har Spurs vært ute etter forsvarsspilleren, som gjorde det klart at han ikke ønsket å forlenge kontrakten sin med United.

Presenteres innen få dager
19-åringen, som har gått gradene i Manchester United, spilte to ligakamper forrige sesong og håper nå at Andre Villas-Boas kan tilby mer spilletid på White Hart Lane.

Signeringen blir trolig presentert i løpet av de nærmeste dagene, melder Sky Sports.

Fryers kan spille både venstreback og midtstopper og kan bli en fin tilvekst i Tottenhams spillerstall.

KONKURRANSE: Vinn billetter til OL i London

Talentene reiser
Forsvarsspilleren blir dermed den andre unggutten som forlater Manchester United på kort tid. Nylig ble det nemlig klart at Paul Pogba fortsetter karrieren i Juventus.

Sir Alex Ferguson var svært skuffet over at franskmannen valgte å forlate klubben og mente at midtbanespilleren viste mangel på respekt.

- Jeg synes ikke han har vist oss noe respekt i det hele tatt, så for å være ærlig, er jeg glad han fortsetter i den retningen. Det er bedre at han holder på med slikt et annet sted, sier Ferguson til MUTV.

I samme intervju uttalte Ferguson at han var usikker på Ezekiel Fryers' framtid, men nå ser det ut til at 19-åringen fortsetter karrieren i Tottenham.

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget