RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Han er mye bedre enn Neymar

Foto: Ian Kington/Afp
Sist oppdatert:
Gareth Bale blir trolig også svært mye dyrere.

Agent Jonathan Barnett er lutter øre dersom Real Madrid vil snakke om hans klient Gareth Bale.

Ryktene har som vanlig florert rundt Tottenham-juvelen etter en ny meget solid sesong. Den britiske spillerforeningen kåret waliseren både til årets spiller og årets unge spiller.

Nå venter Spurs-fansen spent på om klubben klarer å beholde 23-åringen gjennom sommerens overgangsvindu.

Mye tyder på at bare et fåtall klubber, blant dem Real Madrid, kan matche Bales prislapp.

Spillerens agent Jonathan Barnett vedgår at man gjerne prater med den spanske storklubbens president Florentino Perez om en overgang.

- Hvis Florentino er interessert i Gareth Bale, ville det vært en ære og vi ville lytte. Men han har kontrakt med Tottenham, sa Barnett på TV-showet Futboleros på MarcaTV tirsdag.

Avviser Spurs-kontrakt
Agenten understreker videre at han selv og Bale står fritt til å snakke med hvem de vil – og avviser samtidig at man er nær ved å signere en ny langtidskontrakt med Tottenham.

Engelske medier meldte nylig at en ny avtale er på plass, men så later ikke til å stemme.

- Nei, vi har ikke snakket med noen, sier Barnett – og tilføyer:

- Jeg vet ikke om det allerede har kommet et tilbud. Det eneste jeg vet er at spilleren har tre år igjen av sin nåværende kontrakt.

Spørsmålet er hvor mye Bale eventuelt vil koste å løse ut. Tidligere denne uken spekulerte Daily Mail i at Real Madrid skal være villig til å by 65 millioner pund – eller rundt 570 millioner norske kroner – for vingen.

Dyrere og bedre
Barcelona la til sammenligning godt under halvparten – nærmere bestemt 24 millioner pund – på bordet da de hentet det brasilianske stjerneskuddet Neymar fra Santos. Bale-agent Barnett mener hans klient åpenbart blir betydelig dyrere.

- Han er en mye bedre spiller enn Neymar, og han har bevist hva han er god for i en av verdens beste ligaer, Premier League, sier han.

- Jeg håper ingen klubb ønsker hans tjenester fordi de ikke fikk Neymar – men fordi han er førstevalget, tilføyer Barnett.

Så vil tiden vise hvor Gareth Bale spiller neste sesong.

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere