*Nettavisen* Sport.

- Han er ren kvalitet

Foto: Lai Seng Sin

Arséne Wenger har store forhåpninger til «den neste Cristiano Ronaldo»

13.07.11 09:04

Ryo Miyaichi (18) er et navn å merke seg.

Arsenal-spilleren var forrige sesong på utlån hos Feyenoord, der han gjorde det meget bra, ble en favoritt hos fansen og stemplet som «den neste Cristiano Ronaldo» av fansen. Kallenavnet «Ryodinho» lot ikke vente på seg.

Nå er han tilbake i Arsenal, og manager Arséne Wenger bekrefter at han har store forventninger til 18-åringen.

- Ryo Miyaichi er med oss på treningsleir fordi han er ren kvalitet. Vi ønsker å gi ham en sjanse til å vise kvalitetene sine, og jeg tror alle er spente på hva vi får se i Asia, sier Wenger, ifølge Sportsvibe.

- Jeg verdsetter ham høyt, og det er en fin anledning til å vise oss at han er god nok til å spille for Arsenal Football Club, og god nok til å spille på førstelaget, sier Wenger.

Franskmannen er veldig imponert av det han så fra unggutten i forrige sesong.

- Han gjorde det ekstremt godt i Feyenoord, og vi har fått mange gode rapporter på ham. Det blir interessant å se ham spille, avslutter Arsenal-sjefen.

The Gunners` forsvarsbauta, Thomas Vermaeln, er også imponert av Miyaichi.

- Jeg så ham et par ganger i den hollandske ligaen i fjor, og han gjorde det veldig, veldig bra. Publikum elsket ham, sier Vermaelen.

- Noen venner av meg spilte med ham, og de forteller meg at han er meget bra teknisk, og jeg ser frem til å bli bedre kjent med han på treningsleiren, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.