RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Han gjorde i buksene av redsel

Sist oppdatert:
Det største VM-tapet for Tre Kronor siden 1978 ble for mye for Jarkko Ruutu.

Ruutu er en av NHLs største hardhauser. I natt truet han den svenske helten Jonathan Hedström, som scoret to mål i 5-1-seieren over Finland, med juling.

«Jeg vil at du skriver dette i avisen din. Det er en hilsen til Hedström. Hvor som helst. Når som helst. Det er en utfordring. Vil han, så bor vi på samme hotell. Rom 2208. Der er jeg», sa Ruutu til Aftonbladet etter kampen.

Den finske forwarden, som i vinter pådro seg hele 215 utvisningsminutter på 50 ligakamper og 41 minutter på tre sluttspillskamper, var rasende på «den feige svensken».

- Om jeg noen gang får spille igjen mot han der nummer 17 – Hedström – så garanterer jeg at han kommer til å få juling, la han til.

Ruutu forteller at han ble rasende på Hedström under kampen, fordi svensken aldri tok konsekvensen av sine handlinger ute på isen.

- Jeg gikk bort til ham flere ganger når han satt på innbytterbenken og utfordret ham til kamp. Men han trakk seg hver gang. Han er en jævla kylling. Han gjorde i buksene av redsel. Det så jeg, fortsetter finnen.

Hedström tar oppstyret med knusende ro.

- Ruutu tror han er så tøff. Men det blir vel sånn når man ikke kan gå på skøyter. Da må man prate isteden, repliserte han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere