RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Han har gjort det ekstremt bra

Foto: AFP PHOTO / SEBASTIEN BOZON
Sist oppdatert:
Det spørs om Tottenham-fansen er enig med Andre Villas-Boas i dette.

Tottenham-manager Andre Villas-Boas mener Emmanuel Adebayor kan bli avgjørende for Tottenhams fremtid i Europa League denne sesongen.

Forrige uke spilte Tottenham 2-2 hjemme på White Hart Lane mot sveitsiske Basel i kvartfinalen i Europa League.

Kampen kostet Spurs dyrt ettersom både Aaron Lennon og Gareth Bale pådro seg skader.

Torsdag kveld er det klart for returoppgjøret i Sveits. Villas-Boas har tro på at det er lagets togolesiske spiss, som kan være med på å sende laget hans videre i turneringen.

Opptur
Adebayor har slitt stort i årets sesong for laget fra Nord-London, og har kun scoret tre ganger på 19 kamper for Spurs. Tottenham-legende Graham Roberts har blant annet gått hardt ut mot Tottenham-spissen.

Men togoleseren fikk en aldri så liten opptur da han scoret i oppgjøret mot Everton forrige helg.

- Adebayor har begynt å score igjen i de siste kampene, og han har vist hvor innflytelsesrik han kan være. Han har blitt mye mer involvert i spillet, og i oppbyggingen av angrepene. Han har skapt sjanser og gitt andre på laget sjansen til å blomstre, sier Villas-Boas til ESPN.

- Han nyter virkelig å spille fotball for øyeblikket, og han har gjort det ekstremt bra. Det at han nå har begynt å score, betyr at han kan starte kampene med mer selvtillit. Jeg har alltid ment at selvtillit for en spiller, er mer viktig enn noe annet, sier portugiseren.

Mangler viktige spillere
Tottenham-manageren tror Spurs fortsatt skal være med å kjempe om avansement torsdag kveld, til tross for skader på nøkkelspillere.

- Bale, Defoe og Lennon er veldig viktige spillere for oss, men skadene deres gjør at andre får muligheten til å spille seg inn på laget. Vi så at flere gjorde det bra mot Everton, sier Villas-Boas.

- Vi venter en vanskelig kamp mot Basel, men vi skal vise at våre ambisjoner er veldig, veldig høye, forklarer Spurs-manageren.

Kampen mellom Basel og Tottenham Hotspur starter klokken 21:05.

Oppgjøret følger du her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere