RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Han hater å tape for Rosenborg

Foto: Paul Weaver (Nettavisen) (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
Men Roar Strand tror ikke den gode RBK-statistikken mot Aalesund vil ryke.

ROSENBORG - AALESUND 20:00.

Søndag kveld møtes Rosenborg og Aalesund på Lerkendal til rundens hovedkamp.

Det tilsier poeng til hjemmelaget, skal vi tro på statistikken.

Rosenborg har nemlig ikke tapt hjemme mot Aalesund i Tippeligaen siden 1948, det viser tall Avisenes nyhetsbyrå (ANB) sitter på.

- Statistikken holder
Tidligere Rosenborg-spiller, Roar Strand, har brukt helgen i fjellet, men tok seg tid til en prat med Nettavisen om søndagens hovedkamp.

Der tror Strand at vertene tar med seg alle poengene.

- Ja, jeg tror statistikken vil holde. Jeg føler at Rosenborg er hakket bedre enn Aalesund. Hjemme på Lerkendal skal ikke, og bør ikke, Rosenborg avgi poeng, sier den tidligere midtbanekrigeren til Nettavisen.

Rosenborg har variert stort i prestasjonene denne sesongen, men Roar Strand mener at man ikke kan forvente mer av årets RBK-utgave.

- Med det mannskapet de har kan man ikke forvente mer. De har mange ungutter som svinger i prestasjonene og de som er rutinerte har heller ikke prestert stabilt nok, sier han.

- Hater å tape for Rosenborg
På trenerbenken til Aalesund finner vi taktikkeren Kjetil Rekdal. Strand er sikker på at treneren har pønsket ut ett og annet for å slå «trollunga» på Lerkendal.

- Det har han helt sikkert gjort. Jeg har sansen for Rekdal som trener og han har helt sikkert pønsket ut noe for å bryte den statistikken, sier Strand.

- Han hater å tape for Rosenborg, smiler RBK-veteranen.

Tror ikke på gull
I Trondheim har man blitt bortskjemt med seriegull de siste 20 årene, men i 2012 tror Roar Strand at gullet vil havne enten hos erkerival Molde eller i Drammen.

- Jeg tror det blir vanskelig å ta begge to. Jeg tror i hvert fall at et av lagene vil holde ut sesongen. RBK har flere ganger feilet når de har hatt sjansen til å ta innpå lagene foran. Ingen av lagene er stabile nok.

Hva synes du om Rosenborg hittil i sesongen?

- Med det mannskapet de har kan man ikke forvente mer. De har mange ungutter som svinger i prestasjonene og de som er rutinerte har heller ikke prestert stabilt nok.

Vi følger oppgjøret på Lerkendal mellom Rosenborg og Aalesund live fra klokken 20.00!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere