- Han skulle vært knust

De norske spillerne ergrer seg veldig etter at Milorad Krivokapic fikk avgjøre tirsdagens kamp i sluttsekundene.

01.02.06 07:41

ST. GALLEN (TV 2 Nettavisen): SERBIA OG MONTENEGRO - NORGE 26-25: Det er en uskreven regel i håndball at det angripende lag ikke skal komme til avslutning i sluttsekundene. Det skal hindres med alle lovlige og ulovlige midler.

- Skal ikke få skyte
Dette glemte de norske spillerne helt da Milorad Krivokapic fikk dundre inn seiersmålet to sekunder før slutt.

- Når han går opp i frosk, så skal ikke han få lov til å skyte. Han skal bare ligge knust. Får vi to minutter eller rødt kort der, så får det bare være, sier Johnny Jensen til TV 2 Nettavisen.

Like før hadde Frank Løke gjort akkurat det han skulle. Han hadde lagt en serber knallhardt i bakken og fått to minutters utvisning.

- Den er helt fair. Det er slik det skal være. Det var kanskje litt for mange sekunder igjen. Men vi må ut og ta dem. Det må vi rett og slett lære av, sier Preben Vildalen.

- Har visst det i mange år
Målvakt Steinar Ege var borti skuddet fra Krivokapic og er enig i at han aldri skulle fått sjansen til å skyte.

- Han kunne kanskje fått en brukket nese i stedet for målet, men det hadde kanskje vært litt for drøyt det også, sier Norges bestemann.

Landslagstrener Gunnar Pettersen er helt enig med sine elever, men gidder ikke bruke tid på å fortelle dem hva de skulle gjort i sluttsekundene.

- Det vet de allerede, og det har de visst i mange år, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.