RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hangeland er ikke til salgs

Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX
Sist oppdatert:
Everton, Tottenham og Newcastle viser interesse for Brede Hangeland. Men Viking-formann Ole Rugland sier stopperen ikke er til salgs.

De siste dagene har Brede Paulsen Hangeland stjålet overskriftene i både Norge og England. Tre engelske storklubber jakter på midtstopperens underskrift - men ifølge Viking-formann Ole Rugland er dette bare «spekulasjoner».

- Vi har jo lest sportsidene de siste dagene vi også. Men vi har ikke hørt noe konkret, verken fra Everton, Tottenham eller Newcastle, eller andre klubber, for den saks skyld, sier Rugland til TV 2 Nettavisen.

- Brede er ikke til salgs
For Viking fastholder at Brede Paulsen Hangeland ikke er til salgs.

- Brede er Viking-spiller, som vi overhodet ikke har lagt ut til salgs. Vi ønsker ikke å selge ham. Målet vårt er jo at han blir i Viking lengst mulig, fastslår Vikings formann.

Rugland påpeker likevel at de vil behandle eventuelle forespørsler på den ettertraktede midtstopperen.

- Selvsagt vil vi sette oss ned og diskutere et eventuelt tilbud, om det skulle dukke opp. Men nå forholder vi oss til fakta. Det er at vi ikke har mottatt noen henvendelser på ham, og at Brede ikke er til salgs.

De norske Tippeliga-mestrene Rosenborg kom imidlertid med en henvendelse i sommer.

- Rosenborg forhørte seg litt rundt Brede i sommer, det er jo kjent. Men den gang avviste vi dem raskt, sier Rugland.

Tenker ikke pris
Han vil ikke spekulere i en eventuell prislapp på midtstopperen. TV 2 Nettavisen vet fra kilder i Viking, at klubben har diskutert en prislapp på over 30 millioner kroner for Hangelands tjenester.

- Hva vi eventuelt vil kreve for Brede, er jo bare spekulasjoner, fra start til slutt. Summene som er kommet frem i pressen, er i hvert fall ikke noe vi har fastslått, forteller Ole Rugland.

- Forstyrrende
Ole Rugland tror alle spekulasjonene rundt Brede Hangeland kan virke forstyrrende på spilleren selv.

- Selvsagt kan Brede bli påvirket av disse ryktene. Det er naturlig for en spiller, ettersom han ikke helt vet hva han skal tro på eller ei. Men når det gjelder oss i Viking, har vi ingen problemer med disse ryktene. Slik er det i profesjonell fotball, mener han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere