*Nettavisen* Sport.

- Hansvoll og Klemetsen kan møtes igjen

Foto: (SCANPIX)

Boksepromotor Steffen Tangstad utelukker ikke en returkamp mellom de norske bokserne Thomas Hansvoll og Ole Klemetsen en gang i fremtiden.

07.01.04 10:50

- Jeg snakket med Ole Klemetsen for ikke lenge siden, og da sa han at formen var god. «Lukkeøye» utelukket ikke comeback, sier Steffen Tangstad til TV 2 Nettavisen.

Oles far, John Klemetsen, røpet til TV 2 Nettavisen tidligere denne uken at Ole Klemetsen sannsynligvis ikke ville takket nei til et tilbud om revansj mot Hansvoll hvis det hadde kommet. Han fortalte også at Klemetsen går med planer om å gjøre comeback i boksesirkuset.

- Skal Ole gjøre comeback, må han ikke bare gjøre det for pengenes skyld. Han må være ytterst motivert og i veldig god form, sier Steffen Tangstad.

Returkamp

Promotor Steffen Tangstad utelukker ikke en returkamp mellom Ole Klemetsen og Thomas Hansvoll - men røper at det er en lang vei før en slik kamp blir en realitet.

- Foreløpig blir det bare spekulasjoner. Det kommer jo an på både Thomas og Ole, og om de virkelig vil. Men om Ole ønsker en slik kamp kun for pengene, blir det dødfødt, sier Steffen Tangstad.

- Jeg kan likevel ikke utelukke at de en gang møtes igjen om Ole gjør comeback, legger han til.

Ingen nye klar

Han forteller at de foreløpig ikke har noen konkrete planer for en ny kamp for Thomas Hansvoll.

- 12. oktober gikk han jo 12 runder, så det er ikke lenge siden han var i ringen. Men foreløpig vil vi se situasjonen litt an før en ny motstander blir klar, slår boksepromotor Steffen Tangstad fast.

Hva synes du om en returkamp mellom Hansvoll og Klemetsen? Si din mening i kommentarfeltet under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag