RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Håper å lære av Eggen

Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
Sist oppdatert:
Nils Arne Eggen var en av de viktigste årsakene til at Alexander Ødegaard valgte Rosenborg framfor Brann.

- Det skal bli spennende å komme under hans vinger, selv om han ikke er hovedtrener. Men han er der. Og jeg er ikke i tvil om hans egenskaper, spesielt på det offensive. Jeg er en offensiv spiller. Og jeg håper jeg kan lære mye av ham, sier Ødegaard til VG.

Eggen selv sier at den første brikken er på plass i forhold til å bygge opp et angrepslag a la 99-årgangen til Rosenborg.

- Vi har mistet de typene som hever oss. Det startet med Steffen Iversen, fortsatte med Vegard Heggem og så John Carew. Vi må hele tiden fylle på. Og Alexander Ødegaard har et enormt potensial, sier Eggen.

I går sa Ødegaard at totalpakken avgjorde beslutningen om hvilken klubb han skulle velge.

- Eggen, de mange gode spillerne, systemet jeg kjenner godt, at jeg er aktuell på alle plasser i angrep, at jeg kan vinne noe, få spille i Champions League og treningsfasilitetene. Det var også litt forskjell på det økonomiske, men det betyr ikke så mye, hevder den tidligere Sogndal-spilleren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere