*Nettavisen* Sport.

- Håper Azar blir i Bergen

Benfica-president Luis Filipe Vieira håper Azar Karadas fortsetter å trene med Brann.

15.07.06 14:13

Det var i går at Karadas var med på Brann-trening. Spilleren skal ha fått tillatelse til å trene med Brann av Benfica forteller journalister i den portugisiske sportsavisen Record til iBergen.no. Ifølge redaksjonen der skal presidenten i Benfica også ha uttrykket ønske om at Karadas blir værende i Bergen.

- Jeg håper han (Karadas) blir værende i Bergen og trene, sier Vieira til Record.

Reiser tilbake på tirsdag
Karadas selv ønsker å si lite om hans treningsopphold i Bergen, og sportslig leder i Brann Per-Ove Ludvigsen svarte heller ikke på iBergen.nos henvendelser.

- Jeg må trene for å holde meg i form, det er ikke noe mer enn det. Jeg reiser tilbake til klubben på tirsdag og møter til trening onsdag den 19., er alt Karadas ønsker å si.

Karadas sa til iBergen.no i går at han også skulle være med på dagens Brann-trening.

Uønsket i Benfica
Mens Karadas er i Bergen befinner hans tilhørende klubb Benfica seg på treningsleir i Sveits. Karadas står heller ikke oppført i spillertroppen til klubben for kommende sesong, ifølge Record. På mandag uttalte Benficas president Vieira følgende til et samlet portugisisk pressekorps.

- De spillerne som vi ikke ønsker med videre har fått fri et par ekstra dager. De det gjelder vil returnere onsdag 19. juli.

Resten av troppen møtte opp til trening 4. juli.

Blant de uønskede spillerne er Azar Karadas, Laurent Robert (utlånt til Marseille forrige sesong) og Quim (Portugals reservekeeper i VM).

Intensiverer spissjakten
Da iBergen.no tidligere i uken konfronterte Karadas med uttalelsene til presidenten benektet han dem og forklarte at det kun var VM-aktuelle spillere og søramerikanerne i klubben som hadde måttet returnere 4. juli, etter ferien. Dette skal ha vært på grunn av at disse spillerne fikk 12 dager tidligere ferie.

Det er neppe en hemmelighet, men Benfica har den siste uken intensivert jakten på angrepsspillere. Blant dem som har fått fornyet tillit er Fabrizio Miccoli, som var utleid fra Juventus forrige sesong. Italieneren tar nok en sesong i Portugal.

En mulig Azar-overgang fra Benfica til Brann har strandet etter at Benfica angivelig ikke skal ha vært villig til å utbetale utestående bonus. På mandag refset president Vieira Brann foran et samlet portugisisk pressekorps og hevdet at det var Brann sin skyld at overgangen ikke hadde gått i orden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag