*Nettavisen* Sport.

- Håper det har løsnet nå

Foto: Svein Ove Ekornesvåg (Scanpix)

Veigar Páll Gunnarsson (31) er fornøyd med to mål og Solskjær-skryt.

MOLDE - STABÆK 3-2:

AKER STADION (Nettavisen): Etter å ha gått målløs av banen i sesongens tre første Tippeliga-kamper, var Veigar Páll Gunnarsson med sine to mål mot Molde endelig tilbake på scoringslisten. Og islendingen innrømmer at måltørken har plaget han.

- Det var en lettelse for meg å score målene mot Molde. Jeg har tenkt en del på at jeg verken har scoret eller hatt noen assist til målene laget har scoret, sier Gunnarsson.

Det første målet kom etter et smart cornertrekk av Bjarni Olafur Eiriksson og Pall Gunnarsson som lurte hele Molde-forsvaret. Fra hjørneflagget tok Pall Gunnarsson med seg ballen mot hjemmelagets sekstenmeter, spilte ut til Pontus Farnerud som med en frekk stikker spilte islendingen fri på åtte meter. Pall Gunnarsson viste presisjon og besluttsomhet da han scoret sitt første Tippeliga-mål for året med et velplassert skudd i Espen Bugge Pettersen sitt høyre hjørne.

- Jeg håper det har løsnet for meg nå. Det har tatt litt tid for meg å komme i gang, sier 31-åringen.

Solskjær skrøt
I det 75. Minutt var det duket for en ny Pall Gunnarsson-scoring. Islendingen pirket ballen i mål etter et vakkert Stabæk-angrep rullet opp av Johan Andersson, Henning Hauger og Mix.

Etter kampen fikk Pall Gunnarsson skryt fra United-legenden Ole Gunnar Solskjær.

- Gunnarsson er en smart nummer ti. Han er en kreativ og farlig spiller, sier Solskjær om Stabæk-spissen.

Pall Gunnarsson blir smigret når han får vite om rosen fra Solskjær.

- Det er en stor ære å få skryt fra en spiller som er en legende både i Norge og i England. Jeg har fulgt Solskjær siden starten av hans United-karriere, så det er stort å få høre noe slikt, sier Gunnarsson.

Kostbare feil
Islendingen var imidlertid ikke særlig fornøyd med at lagets hans ikke fikk med seg noen poeng i en kamp der Stabæk misbrukte flere gode sjanser og slapp inn billige mål.

- En stor dag for meg, men for laget var det ikke bra. Vi har egentlig god kontroll på Molde, men det er de individuelle feilene som koster oss. Det er skuffende.

Trener Jörgen Lennartsson irriterte seg over Moldes 0-2-mål like før pause.

- Den kom veldig ubeleilig. Den så billig ut. Med Stabæk-øyne hadde vi fortjent ett poeng i dag, sier Lennartsson.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.