- Håper han tilgir meg

Foto: (AP/Scanpix)

Roy Hodgson vil drikke vin med Alex Ferguson. I all hemmelighet.

Rivaleri er intet nytt i fotballen, og kampene mellom Liverpool og Manchester United kommer langt opp på listen over de mest intense hatkampene i internasjonal fotball.

Kanskje ikke så rart at Roy Hodgson er en smule bekymret for at han nye jobb som Liverpool-manager kan gå på bekostning av hans gode forhold til Manchester United-manager Alex Ferguson.

- Litt bekymret
- Jeg vet at Sir Alex ikke egentlig er en Liverpool-mann, så jeg er litt bekymret for mitt utmerkede forhold til ham, sier Hodgson til Sky Sports.

- Da jeg ringte Fulhams styreleder for å fortelle at jeg tok Liverpool-jobben, var det en telefon jeg bare måtte ta for å få det ut av verden. Sir Alex kan bli den neste som får en slik telefon, sier Hodgson.

Han håper imidlertid de to skal klare å være gode venner, til tross for at de på banen vil være erkerivaler.

Hemmelige vinkvelder
- Jeg håper han tilgir at jeg flytter nordover, og forhåpentlig kan vi møtes og ta et glass vin. Kanskje i hemmelighet, sier Hodgson.

Mens managerne for de største klubbene i England stadig har vært i tottene på hverandre de siste sesongene, har Roy Hodgson inntatt gentlemannens rolle. Og det er ikke bare fordi Fulham er en liten klubb de store ikke har sett på som den største trusselen.

- Jeg har alltid ment at man ikke konkurrerer mot andre managere. Lag kjemper mot lag og klubber mot klubber, det handler aldri om meg og deg, sier Hodgson.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.